Hyvinvointia

elvyttämässä

Vaalipiiri

Keski-Suomen vaalipiiri

Puolue

SDP

Miksi haen eduskuntaan?

Sote-alan muutos tarvitsee nyt runsaasti näkemystä ja kokemusta sen arkea todeksi eläviltä ammattilaisilta. Olen jo pitkään vaikuttanut luottamustoimissa paikallisesti, mutta nyt on aika hoitaa asioita kuntoon valtakunnallisesti.  Minä haluan taata paremmat sote-palvelut sekä hyvinvoinnin meille kaikille.

Miksi minua kannattaa äänestää?

Olen huolellinen ja tarkka päätöksentekijä. Minun kanssani on helppo tulla juttuun ja haluan olla läsnä äänestäjilleni. Ammattini vuoksi en pelkää tiukkojakaan paikkoja. Pystyn nopeasti muodostamaan kattavan tilannekuvan ja tekemään sen pohjalta päätöksiä. Uskon vakaasti, että asioihin voi vaikuttaa ja paras lopputulos saadaan aikaan yhdessä.

Hyvinvoinnin elvyttäjä

Hyvinvointipalveluiden tulee olla laadukkaampia, paremmin saavutettavia ja kustannustehokkaampia.  Kannatan palveluiden tuomista lähemmäksi ihmisiä. Tästä on valtakunnallisesti jo toimivia malleja, joista voimme ottaa oppia.

Kärkiteemojani

  • Yhteiskunnassamme on liikaa sosiaalisia hätätilanteita, joihin on puututtava, etenkin ennaltaehkäisevällä työllä
  • Lasten- ja nuorten hyvinvointi
  • Yleinen hyvinvointi ja turvallisuus 
  • Koulutus- ja työskentelyolosuhteet

Hoidetaan yhdessä meille parempaa hyvinvointia

Kokonaisvaltainen hyvinvointi kuuluu kaikille, se on meidän jokaisen perusoikeus. Silti työssäni näen, että se ei käytännössä aina toteudu.

Monia tämän päivän hyvinvoinnin ongelmia voisi hyvin ehkäistä ennakkoon. Nopea, matalan kynnyksen hoitoon pääsy niin päihde- kuin mielenterveysongelmista kärsiville on yksi avain, samoin panostaminen lasten ja nuorten fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin.

Sote-alan työturvallisuuden edistäminen on sydämenasiani. Ajan Suomen Ensihoitajaliiton ja Tehyn kanssa lakimuutosta, jonka tavoitteena on rinnastaa hoitajiin kohdistuneet uhka- ja väkivaltatilanteet virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen. Tärkeitä keinoja turvallisuuden lisäämiseksi ovat myös ohjeistukset, koulutukset ja asianmukaiset suojavarusteet.

Vetoan jokaisen antamaan ensihoitajille ja sote-alalla toimiville turvallisen työympäristön ja työrauhan.

Kansanedustajana haluan taata meille kaikille paremmat, ihmisläheisemmät ja kustannustehokkaammat sote-palvelut. Kun ajat ovat haastavat, päättäjien olisi oltava asiantuntevia ammattilaisia, jotka elävät kansalaisten ja hyvinvointialueiden pulssilla päivittäin.

Ensihoitajana minä osaan elvyttää, minulla on keinot hoitaa ja minuun voit luottaa aina tiukimmissakin tilanteissa. Anna äänesi minulle, niin lupaan ensiluokkaista asioidenhoitoa myös eduskunnassa.